Udsalg: Spar 20 %
Normalpris: 198,-
Januarpris: 158,4,-
Klil & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Undskyldninger

Undgå at tabe i DogsHit: Gode tricks!

Du hader at tabe, og du vil gå langt i din smånarcissistiske tilgang til livets ups and downs – især når du spiller! Du mener at 'tab og vind med samme sind' er for helt ligegyldige tabere! Hvis man spiller, spiller man for alvor og for at vinde! Hvorfor elers bruge energi på at spille? Du var sikkert også typen, der på fodboldbanen savede modstanderne over, når I kom bagud, og gav skylden på de skæve minigolfkøller i sommerferien. Jamen, lige præcis den kølle, du havde fået, var også mere skæv end de andre! Selvfølgelig var den det.

Undskyldninger:

Undskyldninger, undskyldninger og undskyldninger. Det virker altid!

  1. Du rejser dig og kommer tilfældigvis til at skubbe til DogsHit brætspillet, så alle brikkerne vælter. For at være sikker på, at ingen kan huske, hvor brikkerne stod før, skyder du dig at sætte de væltede brikker ‘på plads’ (hvis du forstår hvad jeg mener), og kommer så til at vælte de sidste brikker. Man kan jo ikke gøre for, at man er lidt klodset, vel?

  2. Du er håbløst bagud og står til at tabe, så du undskylder dig og annoncerer, at du skal på toilettet, men skynder dig. Det gør du bare ikke! Efter 10 minutter er der sikkert en, der kommer og banker på døren og spørger. Du er lige straks færdig, råber du og hoster lidt grøddet. Det er så du bare heller ikke. Tag dig god tid!

  • I den her situation er der en god chance for, at de har spillet færdig uden dig, og det er du selvfølgelig dybt utilfreds med, for man kan ikke spille færdig, når en spiller mangler, og du havde lige lagt en fantastisk plan. Du pointerer, at du absolut kun kan være med til en uafgjort, og det holder du fast i! Man kan ikke gøre for, at man har en træg mave, vel!
  1. Du kommer til at nyse ud over alle brikkerne, og i de her influenzatider skal bræt og brikker skylles grundigt. Du går meget op i hygiejne, og tilbyder at vaske brik og bræt. Spillet må selvfølgelig starte forfra, når sådan noget sker.
  • Husk: Brikker og terninger kan godt tåle sprit, men brættet må kun skylles grundigt under vandhanen. Trykfarverne kan tage skade af rengøringsmidler.
  1. Du er igen kommet håbløst bagud, sandsynligvis fordi de andre har rottet sig sammen eller snyder, så du skriver en sms til dig selv under bordet … du er desværre nødt til at gå med det samme, fordi tyverialarmen i din lejlighed er gået, men du er tilbage hurtigst muligt igen. Den virker hver gang!

  2. Først tager du sigte og så kigger du lidt til den ene eller anden side og fyrer en vittighed af … når de ellers humorforladte modspillere har grinet af kaster du, inden du har vendt hovedet helt mod bræt og brikker, terningerne efter dit sigte. Terningener fejer nu ind over bræt og brikker og vælter det hele. Du kan selvfølgelig kun undskylde … og lægger ansigtet i de rigtige skyldbetonede folder.

  3. Den er lidt vovemodig, og du skal overveje den helt legale undskyldning grundigt inden du kaster dig ud i den, for den har uanset – nogle konsekvenser, som du dog i et vist omfang kan imødegå! Placer dit glas med øl eller rødvin lidt strategisk – ved din albue, når du er ved at tabe. Du kan evt. øve dig hjemmefra. Tricket er at vælte glasset ind over brætspillet og få det til at se tilfældigt ud.

  • Konsekvenserne har du sikkert regnet ud … du mister dét, du havde i dit glas, men hey, alle valg her i livet har jo nogle konsekvenser. Prøv evt. at sikre dig, at der stadig er noget tilbage i flasken, så du kan få en refill.

Tab og vind 😀 med samme sind. Det betyder selvfølgelgi ikke, at du ikke skal prøve på at vinde, for det er jo hele idéen med brætspils-konceptet.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik