Udsalg
Forårspris kr. 100,-
Klik & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Turneringsregler

DogsHit – turnering!

På overfladen ser DogsHit enkelt ud, og det er det også – alle kan være med, men det kræver dygtighed at vinde en turnering i DogsHit, for man skal planlægge og justere sin taktik undervejs!

Noget af det, der gør DogsHit spændende, er turnering. I en turnering, der strækker sig over flere runder, skal man spille taktisk, for at vinde. Man skal hele tiden overveje sine chancer for at komme først i mål med én eller begge sine brikker, eller måske lade sig nøjes med en 2.-plads. Vinderen er nemlig den, der til sidst skraber flest point sammen.

I spillet ovenover, har rød allerede vundet, men både gul og blå står til at vinde i næste træk, med mindre, de er meget uheldige.

Grøn står med sin hund lige uden for parken, og da der er lang vej for Grøn's Hundelufter (står på blå 2), skal Grøn overveje, om det måske var en idé at minimiere point-tabet ved at flytte sin Hund i mål i næste slag.

Hvis man spiller efter de alternative (og mere enkle) turneringsregler, så er det endnu vigtigere at overveje, hvornår man skal 'snuppe' point i stedet for at satse.

De originale turneringsregler kan du se her: https://dogshit.dk/blog/dogshit-turnering

De alternative turneringsregler kan du se her:
https://dogshit.dk/blog/alternative-pointregler

Og her finder du en spændende tilvalgsregel til DogsHit Turnering (MinusPoint) – enten til de Originale Tueneringsregler eller til de Alternative Turneringsregler: https://www.dogshit.dk/blog/minuspoint-turnering

At spille turnering i DogsHit gør det på samme måde som fx Backgammon sjovere og mere udfordrende.

Vi håber I får et godt og godmodigt hundeslagsmål, når vinderen i DogsHit Tournament skal findes 😊

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik