Udsalg: Spar 20 %
Normalpris: 198,-
Januarpris: 158,4,-
Klil & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Tilvalgsregler

Motions-DogsHit

En sjov regel til de lidt mindre, som sikkert har svært ved at sidde stille for længe ad gangen! Og alle os andre, som også har svært ved at sidde stille!

Reglerne i Motions-DogsHit er de samme som i de Originale DogsHit Regler, men med et lille twist, nemlig at nogle særlige terningekast og situationer gør, at man skal ud på gulvet og røre sig!

Altså:

  1. Hvis en Hundelufter lander på en hundelort (et hundelort-felt) og bliver slået hjem, så skal spilleren først flytte sin brik tilbage til sit hjem, og dernæst ud på gulvet, bukke sig ned og tørre sin sko af (altså leve sig ind i det, bukke sig ned og lave tørre-sko bevægelser).

  2. Lander en Hund på en DogsHit-flise og hopper videre til næste DogsHit-flise, skal spilleren først flytte sin Hund på brætspillet (efter reglerne), og dernæst løbe/gå en omgang rundt om bordet eller i lokalet.

  3. Hvis en spiller slår en anden spille hjem, så skal den spiller, der bliver slået hjem, flytte sin brik (Hund el. Hl.) tilbage til sit Hjem (HOME), og dernæst hoppe 5 gange og gø som en hund.

  4. Når en spiller får en brik (Hund el. HL) ind i sin Park, så skal de andre spillere kravle en omgang om bordet (der må gerne bjæffes).

  5. Når en spiller er kommer i mål med begge sine brikker, klapper alle med poterne og siger tillykke på hundesprog (vuf, vov eller bjæf, men aldrig knur). Spilleren, som kommer først i mål er dagens heldige og dygtige DogsHit Champ.

Og måske synger en lille hundesang!

Så tager vi højre pote frem,
så tager vi højre pote tilbage,
så tager vi højre pote frem,
og så ryster vi den lidt.

Så gør vi Boogie – Woogie,
og så drejer vi omkring,
og så går vi i ring. Vuf!

Åhh boogie – woogie woogie
Åhh boogie – woogie woogie
Åhh boogie – woogie woogie
Og så går vi i ring.

Find selv på flere aktivitets-regler. Brætspil behøver ikke være stillesiddende

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik