Udsalg
Forårspris kr. 100,-
Klik & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Det' jul, det cool 🎁🎁🎁

Pakkeleg regler

Fordi DogsHit er brætspil med fuld fart over feltet – med masser af action, og egner derfor sig særdeles godt til julens pakkeleg. Ca. 3-4 pakker pr. spiller fungerer godt.

Hver spiller placerer sine pakkelegspakker foran sig.

Spillet starter og følger de Originale DogsHit Regler, men kombiner evt. med en eller flere at de Altenative DogsHit Regler (som du finder her på siden).

En DogsHit·spiller må snuppe en pakke af dig, hvis du:

 1. løber ind i Hund+Hundelufters (HL) blokade.
 2. bliver slået hjem af en Hund el. HL, som lander på samme felt som dig.

DogShit-skiltet:

 1. En spiller som med sin hund lander på et DogShit-skilt (for enden af parken), må snuppe en pakke fra den spiller, hvis HJEM-farve matcher PARK-farven – og derefter hoppe videre til næste DogsHit-skilte og snuppe en pakke til (fra den den spillern hvis farve igen matcher skiltet).

Står man på sin egen farve, kan man snupppe en pakke fra sig selv og give til sig selv 😆.

Hundelort-flisen

 1. Lander en Hundelufter-brik på en hundelort-flise, skal spilleren aflevere en pakke til den medspilleren til højre (alternativt: til den spiller, som har færrest pakker – vælg selv regel inden spillet starter), og derefter flytte tilbage til sit HOME.

Denne regel gælder kun Hundeluftere – og ikke Hunde, som har helle på Hundelort-flisen.

Slutspillet:

 1. Første spiller, som får en brik i mål (enten Hund eller Hundelufter) må efter eget valg vælge en pakke hos en af de andre spillere.

 2. Det samme gentager sig for spiller nr. 2, og dette fortsætter indtil en spiller har fået begge sine brikker ind i PARK’en. Når en spiller kommer i mål med begge sine brikker (Hund og Hundelufter) må spilleren vælge en pakke hos en af de andre spillere. Herefter er spillerens pakker 'sikret', og spilleren udgår af spillet.

 3. De øvrige spiller følger De Originale DogsHit-regler – og forsøger stadig at snuppe gaver fra de andre – indtil en taber er fundet. Efterhånden som spillerne kommer i mål, udgår de og 'sikrer på den måde deres pakker'.

Alle har taget mine pakker

 1. Ja, så er det ind i kampen igen og score nogle pakker fra de andre – men man kan jo ikke klippe hårnene af en skaldet, så hvis du ingen pakker har, kan de andre heller ikke snuppe nogen af dine pakker 🎁

DogsHit-Legatet (en spiller uden gaver)

 1. Hvis hver spiller har 3-4 gaver med: Hvis taberen ikke har nogen pakker tilbage, skal de øvrige spillere, som har mere end 3 pakker, aflevere en pakke til taberen. Hvis hver spiller har 2 gaver med og en spiller ikke har nogen gaver tilbage, aflever alle spillere, som har mere end 2 gaver, en gave til den pakkeløse taber. Ingen bør nemlig gå fra pakkelegen uden en gave!

 2. Herefter må man evt. bytte pakker, hvis man stadig har nogle af sine egne.

Flere end 4 spillere?

 1. Så kan man spille på hold. Hvert hold deles efter kampen eller turneringen om pakkerne – en til dig og en til mig og en til dig og … så videre.

Eller se de spændende sidde-over-regler, der også kan kombineres med Pakkeleg-reglerne, og giver den ene spiller tid til at hente julegodter.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik