Udsalg: Spar 20 %
Normalpris: 198,-
Januarpris: 158,4,-
Klil & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Spørgsmål og svar

FAQ'en

FAQ'en opdateres løbende efterhånden som kommentarer og spørgsmål løber ind.

Spørgsmål: Hvis jeg lander på et DogsHit-felt med min Hund, hvor jeg vil hoppe videre, men der står en modspiller – slår jeg så modspilleren hjem? Svar: Ja, også i den grad. Hva’ så, hvis der er en blokade på DogsHit-feltet eller lige før? Shit happens – så du må hjem i stedet for.

Spørgsmål: Hvis en modspiller spærrer to felter ved at have placeret sin hund og Hundelufter på samme felt, må jeg vælge at slå mig selv hjem i stedet for at flytte den anden brik? Svar: Ja – måske er det oven i kødbenet taktisk klogt.

Spørgsmål: Må jeg gå en ekstra runde i stedet for at gå ind i parken – fx hvis jeg kan slå en modspiller, som er lige ved at vinde, hjem? Svar: Vuf Vuf, ja.

Spørgsmål: Hvis en Hundelufter lander på en hundelort, hvor der står en hund, hva’ så? Svar: Ja, det er godt nok noget … Home sweet home, kære Hundelufter!

Spørgsmål: Hvis jeg lander på et DogsHit felt, lige før parken, må jeg så gå direkte ind i parken? Svar: Nej, du må vente til det er din tur igen – og leve med, at hundehårene stritter ved risikoen for at blive slået – og gøet – hjem.

Spørgsmål: Må jeg gå en ekstra runde i stedet for at gå ind i parken – fx hvis jeg kan slå en modspiller, som er lige ved at vinde, hjem? Svar: Vuf Vuf, ja – hvis du spiller med ekstra-reglen, som vi kalder for 'bagholdsangrebet'.

Spørgsmål: Hvis jeg ikke kan undgå at slå enten min egen Hund el. Hundelufter hjem, må jeg så selv vælge, hvilken, som skal slås hjem? Svar: *Ja, frit valg på hylde 1.

Spørgsmål: Hvis jeg fx slår to 2'ere og er tvunget til at flytte hen på en hundelort med min Hundelufter, må jeg så bruge den første 2'er på at gå hen på hundelorten og blive slået hjem, og så den anden 2'er på at komme ud på 2'er-feltet ud for mit hjem (HOME) Svar: *Ja.

Spørgsmål: Jeg har tabt, er eddike-sur og ved at gå i hundene, hvad skal jeg gøre? Svar: Glæd dig til revance – hurtigst muligt.

Er du løbet ind i et spørgsmål eller en spilsituation, du ikke kan finde svar på, så skriv en mail til dogshit@dogshit.dk – vi svarer så hurtigt vi kan.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik