Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler (2-4 spillere)

Usain Bolt-reglen

| |

Usain Bolt må være verdens hurtigste hundelufter … især hvis han lufter en GrayHound 😀 Hvis han lufter en lille Bichon Havanais eller en lille Puddel, kan han tage den under armen og spæne afsted.

Usain Bolt-reglen er opkaldt efter verdens hurtigste 100-meter løber, og reglen tager udgangspunkt i, at man skal være hurtig – lynhurtig – og starter fra samme felt. Reglen egner sig især til 2 og 3 spillere, og kan spilles på begge spilleplader (både den til 3 spillere og den til 2 og 4 spillere, men vi anbefaler den sidstenævnte.

Alle brikker starter fra samme startblok (altså samme HOME). Og alle skal i mål i samme PARK. Vælg den farve, I alle skal starte fra – hvis I er 3, så vælg den HOME-farve, som ikke er med i spillet. Træk lod om, hvem der starter eller brug DogsHits StartHjælp.

Nu gælder det om at løbe stærkt – men da alle skal afsted fra samme HOME-felt, bliver man i starten også slået hjem ofte, indtil det lykkes en spiller, at få kridtet sine løbesko og komme rundt på DogsHit brætspillet.

Og ellers følger DogsHit Usain Bolt-reglen de Originale DogsHit-regler. Dvs. Hundeluftere og Hunde kan slås i spil på 2, 4 og 5 – Hunde også på 6 (hundehuset). Der kan på samme måde som på en Hundelort, godt været flere hunde i hundehuset (6'er-feltet), uden at de slår hinanden hjem.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik