Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler ⭐️⭐️⭐️

Spyt-i-kassen-reglen

| |

Hver spiller placerer 5 mønter eller jeton'er (herefter kaldet Coins) foran sig. Det er spillets indsats. DogsHit Spyt-i-kassen går ud på at vinde de andre spilleres Coins til en fælles kasse.

'Spyt i kassen' refererer til, at man, som mange gør, spiller et spil, hvor der spilles til en fælles kasse, der går til en fælles aktivitet, fx restaurant, biograf, weekendophold m.m.

Spillet følger de Originale DogsHit Regler, men kombiner evt. med en eller flere at de Altenative DogsHit Regler (som du finder her på siden, fx Lige-Ulige-Reglen).

Snup en Coin, hvis modspilleren:

 1. løber ind i en Hund+Hundelufters (HL) blokade.
 2. bliver slået hjem af en Hund el. HL, som lander på samme felt som dig.

Hvis Lige-Ulige-Reglen tages i brug, har spilleren ifølge Lige-Ulige-Reglen mulighed for at slippe for at aflevere en Coin, hvis spilleren lander på en hundelort og derefter slår et lige tal med terningen.

DogShit-skiltet:

 1. En spiller som med sin hund lander på et DogShit-skilt (for enden af parken), må snuppe en Coin fra den spiller, hvis HJEM-farve matcher PARK-farven – og derefter hoppe videre til næste DogsHit-skilte og snuppe en jeton mere (fra den den spillern hvis farve igen matcher skiltet).

Hundelort-flisen

 1. Lander en Hundelufter-brik på en hundelort-flise, skal spilleren aflevere en Coin til den medspiller, hvis farve omgiver hundelort-flisen.

Denne regel gælder kun Hundeluftere – og ikke Hunde, som har helle på Hundelort-flisen.

Slutspillet:

 1. Første spiller, som får en brik i mål (enten Hund eller Hundelufter) modtager en Coin af hver af de andre spillere.

 2. Det samme gentager sig for spiller nr. 2, og dette fortsætter indtil en spiller har fået begge sine brikker ind i PARK’en.

 3. Vinderen må snuppe en Coin fra de øvrige spillere. Herefter er spillerens jeton'er 'sikret', og spilleren udgår af spillet.

 4. De øvrige spiller følger De Originale DogsHit-regler – og forsøger stadig at snuppe Coins fra de andre spillere – indtil en taber er fundet. Hver gang en spiller er kommet i mål med begge sine brikker (Hund og Hundelufter) må spilleren snuppe en Coin fra de øvrige spillere.

Hjælp, jeg har mistet alle min Coins

 1. Ja, så er det ind i kampen igen og score nogle Coins fra de andre – men man kan jo ikke klippe hårnene af en skaldet, så hvis du ingen Coins har, kan de andre heller ikke snuppe nogen fra dig.
  Spyt i kassen
  Alle spillere lægger nu det overskud, de har vundet og beholder de 5 (eller færre) Coins, de startede med) i 'spyttekassen', dvs. fællekassen, som så kan bruges til en fælles aktivitet på et senere tidspunkt. Dvs. vinderen bidrager med mindst, og taberen og taberne med mest.

Eks. for 4 spillere (med hver 5 Coins):
Spiller 1 kommer først i mål og har sikret sig 11 Coins.
Spiller 2 kommer i mål og har sikret sig 7 Coins.
Spiller 3 kommer i mål og har sikre tig 2 Coins.
Spiller 4 taber og har ingen Coins tilbage.

Spiller 1 afleverer 7 Coins til spytkassen: 11-5 = 6.
Spiller 2 afleverer 2 Coins til spytkassen: 7-5 = 2.
Spiller 3 beholder sine 2 Coins (og har altså tabt 3 til spytkassen.
Spiller 4 har tabt 5 Coins til spytkassen.

Kan også spilles som turnering. Se turneringsreglerne.

Husk at 'hasard'-spil på offentlige steder er ulovligt.
Læs mere her: Wikipedia

»Spil under private former indebærer pengespil for mindre beløb til underholdning for sig selv og familien eller en mindre gruppe af venner.« Læs mere her: Spillemyndigheden

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik