Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Lad terningerne rulle

Kort om DogsHit

| |

Er du træt af kompicerede brætspil, der tager for evigt at lære og lige så lang tid at spille, og trænger du til en pause fra spørgsmåls-spil? Så giv DogsHit – Det Originale Hundelufter Brætspil en chance.

Vi lover tempo allerede fra første terningkast 🎲, og et spil tager 15-30 minutter ⏱ i snit, men med mulighed for at spille DogsHit som turnering (turneringsblok medfølger) om at blive DogsHit Champ! Men lige som i fx backgammon og Ludo, kan man også være snyde heldig, og komme i mål på en serie heldige terningekast på under et kvarter.

Spillet går i al sin enkelthed ud på at komme først fra sit HOME ind i PARK'en med sin hund og hundelufter – uden at blive slået hjem af de andre! Men pas på, at du ikke træder i en hundelort 💩!

Det ligner på overfladen Ludo, men er så meget mere Fido – et gadekryds gadekryds mellem flere forskellige spil – med sine egne firnurligheder og ikke mindst fuld fart på Vovse og Hundelufter!

Og så kan du her på DogsHit finde masser af sjove og tilvalgsregler, der giver DogsHit spænding og afveksling. Du kan fx kombinere med klassiske kortspil. Se 'Regler' i menuen.

Vuf!

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik