Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1118
Tips til brætspillet

Tips til DogsHit

| |

Lidt om brætspillets taktik: Selvom DogsHit i sin opbygninger minder om Ludo, så er der nogle meget markante forskelle, som gør, at spillernes taktik undervejs i spillet er vigtig.

For det første er der action allerede fra første terningekast, da man ikke, som fx i Ludo, skal slå sig ud på en 6'er – med 4 brikker med de samme 'skills', men at Hund og HundeLufter kan slå sig i spil med en 2'er, 4'er og 5'er, Hunden desuden på en 6'er.

Hunden er – selvfølgelig – den, der har mulighed for at komme hurtigt rundt på spillepladen, men selvom det giver BonusPoint at være den første, som får en brik (Hund eller HundeLufter) ind i sit hjem (HOME), så kan der også være en fordel i, at Hund og HundeLufter følges nogenlunde, så de har mulighed for fx at spærre for andre spillere undervejs i spillet (se reglerne).

Det kan desuden være udfordrende kun at have sin HundeLufter i spil, for så har man jo kun én brik at flytte med! Eller … det ku' også formuleres – jo flere brikker, man har at flytte med, jo større chance for at vinde! Den fik du godt, ikke 😜

Spøg til side … man bliver ikke mester til DogsHit efter kun ét spil. Man skal, som i mange af livets udfordringer, prøve og øve og så lidt mere. At vinde en turnering i DogsHit kræver øvelse, men alle kan være med.

For at krydre brætspillet, kan du her på siden finde en bunke alternative regler, som du kan prøve af og se, hvad du synes. Fx kombi'en med det klassiske kortspil Snyd – eller Rokade-reglen.

DogsHit er, synes vi, sjovest, når man måler sine færdigheder over en turnering, enten via de Originale Turneringsregler eller de Alternative Turneringsregler. Begge er udfordrende.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik