Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler 🍺

Fredagsbar regler

| |

Taberen giver en omgang
Følg de almindelige DogsHit-regler, som du kan læse her: Originale DogsHit-regler – taberen giver selvfølgelig en omgang til bordet 🍺 (hvis I spiller turnering, så evt. efter turneringen er afsluttet).

I kan selvfølgelig bare nøjes med 'taber·reglen', det bestemmer I jo helt selv 🙂 – men her er alligevel et par alternative regler til et spil DogsHit i fredagsbar'en.

Ekstra fredagsbar-regler:

To Omgange Reglen: Hvis en spiller i stedet for at gå ind i PARK'en med en af sine brikker (Hund el. Hundelufter) snupper en ekstra omgang, og i samme slag slår en af modspillerens brikker hjem (Hund el. Hundelufter), koster det den spiller, som er blevet slået hjem en genstand – selvfølgelig – til den spiller, som løber en ekstra omgang med sin Hund eller Hundelufter – for det bliver man jo tørstig af!

Hundelorten: Sidder I og spiller i fredags·baren om en omgang eller to, kan I tilføje lidt ekstra promiller. Hvis en spiller lander med sin HundeLufter på en lort – koster det en omgang.

Samme terningekast: Hvis en spiller slår præcist det samme terningekast som den spiller, der lige har kastet terningerne (se Ryste Reglen), koster det en genstand 🍺 til spilleren, der slog terningekastet først (spilleren til højre). Så husk at ryste grundigt!

Lille-Meyer: 31 – er lige præcis de to terninger, som ikke giver en spiller mulighed for at få en af sine brikker i spil fra sit HOME. Med andre ord 'noget shit' … men i Lille-Meyer-reglen giver det spilleren ekstra kast. Til gengæld koster det en genstand 🍺 til den første spiller, der siger 'Lille-Meyer' (inden næste spiller har kastet terningerne).

Lille-Meyer-reglen gælder uanset hvor på pladen, man står. Dvs. hvis man står på sit hjemfelt og ikke kan komme ud, får man et ekstrakast. Har man en eller begge af sine brikker (Hund og/eller Hundelufter) i spil, flytter man først 3 + 1, kaster terningerne igen, og flytter så terningernes øjne med en eller begge af sine brikker (Hund eller Hundelufter).

PS: Husk – altid alkohol med omtanke! Det er en helt klar taktisk fordel, at være i stand til at se og flytte med sine brikker! 🍻

For de yngre spillere kan man spille om en omgang slik 🍭 (eller hvad I nu finder ud af). Se også fredas·slik-reglerne.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik