Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1118
Tilvalgsregler ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Du er den-reglen

| |

I den alternative tilvalgsregel 'Du er den' gælder det om, ligesom i skolegården, ikke at få den og være den, der har den!

I skolegården fik man den ved et klap, dask eller klask på jakken.

Dvs. der er, når spillet er slut, er der flere vindere og én taber, nemlig den, der slutter spillet med 'at være den'.

For at bruge 'Du er den'-reglen skal I bruge en genstand, der fortæller, hvem der er 'den'.

Hvis I spiller med skumgummiterningerne, kan I bruge en af de almindelige terninger (og omvendt), eller endnu bedre – find en sjov genstand!

'Du er den'-reglen følger de almindeling DogsHit-regler. Den første spiller, som får en brik slået hjem af en modspiller, får og er 'den' og får placeret 'du er den'-genstanden på sit hjem-felt, og skal herefter forsøge at komme af med den og give den videre til en af de andre spillere. De andre spillere skal forsøge at undgå at få 'den'.

Og så går den vilde jage!
Når den, der har ''den', lander på en flise med en modstanders Hund eller Hundelufter, eller en modstander lander på et felt, hvor en af dine brikker står, så afleverer man 'du er den'-genstanden til spilleren, som så har ''den'', og derefter skal forsøge at komme af med 'den' igen til en af de andre spillere!

Taberen af 'DogsHit – du er den' er den spiller, som slutter spillet med 'at være den, dvs. har du er den-genstanden. Og det kan rent faktisk være den, der først kommer i mål med begge sine brikker, hvis man er uheldig og ikke kan nå at komme af med 'den' til en af de andre spillere!

For at præcisere reglen: Når man lander på et felt, hvor der står en modstander, giver man 'den' videre til modstanderen – også uanset om man slår modstanderen hjem eller selv bliver slået hjem, fx hvis man løber ind i en blokade (Hund og Hundeludter på samm felt)!

Altså – når først 'den' er i spil, så gælder det om, præcis som i skolegården, at undgå at få 'den' af den, der har 'den'. Og taberen er den, der har 'den' når spillet er slut, dvs. når enten spilleren selv er nået i mål og ikke har kunnet komme af med 'den', eller alle de andre spillere er kommet i mål, og man således ikke kan aflevere 'den' til nogen andre!

Du er den, øv-bøv 😉

Kombi
Og I kan selvfølgelig vælge at koble 'Du er den'-reglen til et helt almindeligt spil DogsHit for at give spillet en ekstra dimension. Hvis I spiller turnering i DogsHit, kan I aftale, at den, der i hver runde ender med at blive 'den', får fratrukket fx 5 minuspoint i regnskabet (på pointblokken).

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik