Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler

DogsHit Kabale

| |

Hvis du sidder og keder dig, hvad så med at 'lægge' en DogsHit·kabale, og se, om du kan komme i mål. Din opgave er nu at se, om du kan komme ind i PARK'en med begge dine to brikker (Hund og Hundelufter) inden du har brugt bunken med kort!

1: Find et spil kort. Du skal kun bruge kortene 1-6 i de fire kulører. Bland kortene.

2: Vælg din farve, og placerer nu de 3 andre hunde + hundeluftere på felt nr. 5 ud for deres respektive HOME. Placerer dine egne brikker i dit HOME.

3: Træk ét kort fra bunken og flyt enten din Hund eller Hundelufter (ifølge de Originale DogsHit·regler).

4: Hvis du lander på en flise (felt) med en af de andre Hunde + Hundeluftere, så bliver du slået hjem, og må starte forfra med brikken. Det gælder både din Hund og din Hundelufter. Lander din Hundelufter på en Hundelort, bliver Hundelufteren også slået hjem (på samme måde som i de Originale DogsHit·regler).

Man må godt ( modsat de originale DogsHit-regler) overhale / flytte forbi et felt, hvor der står en Hund og en Hundelufter (felt 5).


Hvis du lykkes med at komme i mål med begge dine brikker, kan du prøve at gøre det sværere – for ikke at sige – næsten umuligt. Placere alle Hundelufterne på felt nr. 2. Nu skal du ikke alene uden om de andre Hunde men også de andre Hundeluftere uden at lande på en optaget flise (optaget felt) og blive slået hjem!

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik