Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler

DogsHit med kortspil

| |

DogsHit Kort er en udviddelse af DogsHit – en tilvalgsregler til de Originale DogsHit-regler, som giver spillet afveksling og en lidt andet gameplay.

Du skal ud over DogsHit-brætspillet bruge et fuldt sæt spillekort (eller to), gerne med jokere. Kortenes værdi er som følger:

  • 1-10 = kortenes værdi
  • Billedkort = 1
  • Jokere kan kun bruges til at komme ud fra sig hjem (HOME) på enten 2, 4 og 5 for Hundeluftere og 2, 4, 5 og 6 for Hunde.

Hvis der ikke er jokere i kortspillet, man man lade knægtene fungere som jokere.

Læg terningerne til side, bland kortene og del 5 kort ud til hver spiller. Resten af kortene placeres i en BytteBunke et sted, hvor alle kan nå. Træk lod om, hvem der starter eller brug DogsHits StartHjælp.

Man kan kun flytte en Hundelufter i spil fra sit HOME, hvis man har en 2'er, 4'er eller 5'er og Hunde med en 2'er, 4'er, 5'er eller 6'er – eller en joker.

Kan man ikke flytte sin Hund eller Hundelufter, må man vælge at bytte 1-3 kort, som placeres i en 'AffaldsBunke' på bordet, og man mister således sin tur. En spille kan til enhver tid bytte op til 3 kort i stedet og springe sin tur over.

Spillet fortsætter med kort, men efter de Originale DogsHit-regler, indtil en spiller er nået i mål med både sin Hund og Hundelufter, og har vundet DogsHit.

Hvis BytteBunken slipper op, samler man alle kortene i AffaldsBunken sammen, blander grundigt og lægger i den nye BytteKortBunke og fortsætter spillet.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik