Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den Sorte Kat 🐈

| |

Når en sort kat løber over vejen lige foran snuden på os, så ved vi alle, hvad det betyder, ikke!

Nogle hunde har det helt fint med katte, og andre … nå ja, hvis du ikke har hunden i snor, startet den vilde katte-hunde-jammer.

Den Sorte Kat-regel kan du bruge til at drille og forsinke dine modstandere. Men de kan også bruge den til at drille dig dig tilbage! Når først Den Sorte Kat-regel er taget i brug, risikerer du og de andre spillere, at den giver lidt hvæs, hvæs – riv, riv, riv tur-retur!

Men alle spillere vil sidde og lure på, hvornår de kan tage Den Sorte Kat-reglen i brug og få en fordel!

Den Sorte Kat-regel
For at kunne bruge Den Sorte Kat-regel har I brug for en ekstra brik, der skal illustrere Den Sorte Kat. Fx en sort skakbrik, sort terning eller … vær lidt kreativ – måske kan I selv tegne, male, snitte en sort kat :) I de fleste familier er der en kreativ, som altid har gode ideer.

Reglerne for brug af Den Sorte Kat-reglen
Den Sorte Kat-reglen kan ikke bruges før en spiller har fået sin første brik (Hund eller Hundelufter) ind i sin Park. Når en spiller er kommet i mål med en brik – så åbnes ballet!

Når Den Sorte Kat er taget i brug første gang, så er den med resten af spillet!

  1. Når en spiller tager Den Sorte Kat-reglen i brug, mister spilleren sin tur til at kaste sine to terninger. Til gengæld giver det spilleren mulighed for at placere Den Sorte Kat på et af felterne 2, 4 eller 5 ud for blå, rød, grøn eller gult HOME-felt.
  2. Når en modstander møder Den Sorte Kat på sin runde, skal spilleren stoppe på feltet, hvor Den Sorte Kat står – og har nu 3 slag til at at forsøge at vende sin uheld til held.
  3. Hvis spilleren ikke slår to ens terninger i løbet af de tre slag, bliver spilleren slået hjem.
  4. Hvis spilleren slår to ens terninger, må spilleren tage Den Sorte Kat og placere på et strategisk felt (fx et felt, der driller flest modstandere mest).

Tænk dig grundigt om, når du bruger Den Sorte Kat-reglen, for du skal sikkert på et eller andet tidspunkt selv forbi den samme flise (felt)!

Held og lykke 😸.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik