Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler (for de små)

Befri-reglen

| |

DogsHit Befri er en fin måde at introducere børn til brætspillets univers, fordi DogsHit's Befri-reglen (på samme måde som Ludo'wich-reglen) gør spillet enklere, mindre taktisk, hurtigere og børnevenligt. Og hvem vil ikke gerne befri sin bedste ven?

Placer alle spillers Hunde på hver sit HOME, og spillerns Hundeluftere i midten på kødbenet, hvor de er fanget! Der er lige præcis plads til 4 Hundelufter-brikker … hvor er det heldigt ;)

Nu gælder der for spillere og Hunde, at komme ind i Parken og befri deres Hundelufter, og det gælder om at løbe stærkest og komme først!

Følg de alminde DogsHit spilleregler, men i første omgang er det kun Hunde, som er i spil. Når en Hund når ind i Park'en, så befries Hundelufteren, som flytter fra sit fængsel i midten ud i Park'en – herefter er det næste spillers tur.

Når spillerne har befriet deres Hundelufter, så gælder det om at komme hjem til sit HOME (sweet home) fra Park'en. Der er ikke så langt, men det kan alligevel godt være farligt, for hvis en modstander kommer forbi og lander på samme felt, så bliver man slået tilbage i fængsel i Park'en! Man må så bruge den anden brik til at befri den brik, som er blevet fanget!

Når man står i Park'en med sin Hund og Hundelufter, så kan Hundelufteren komme ind i sit HOME fra de samme felter, som Hundeluften kunne komme ud på, nemlig 2, 4 og 5. Hunden kan komme ind i sit HOME fra de samme felter, men også 6 (hundehuset), hvorefter den er hjemme.

I en travl hverdag kan det være svært at nå de tidskrævende brætspil, men der skal jo også være tid til lidt hygge for børn og voksne … DogsHit Befri-reglen er et godt bud på et hyggeligt spil, hvor mindre børn kan være med.

Den spiller som først får befriet sin Hundelufter og kommer sikkert hjem i sit HOME med både Hund og Hundelufter vinder.

De andre spillere kan evt. spille færdig for at se, hvem der bliver nr. 2, 3 og evt. 4 – hvis man er mere end 2 spillere.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik