Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1118
Hvad er tilvalgsregler?

Tilvalgsregler

| |

DogsHit er et brætspil, som i sin grundstruktur er meget enkel, og hvor spillets sjov 🤗 og spænding skabes af nogle enkle og logiske regler. De Originale Regler lægger op til et spil med fuld fart over feltet – et spil, der kan spilles næsten lige så hurtigt som et spil Backgammon, ca. 15-30 minutter lidt afhængig af antallet af spillere.

Og reglerne – ja, de tager kun 5-10 minutter at læse og lære. Det passer nemlig fint til den moderne og travle familie, der også har brug for en familie·hygge·slapper·pause i løbet af dagen og ugen.

Familien kan inden aftensmaden lige nå at spille om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen 🚰 eller gå med hunden 😉

Men hvor de fleste brætspils regler – mere eller mindre – er naglet fast med 7-tommer søm, så er DogsHit – den lille uartige dreng i klassen (eller hundehvalp i kurven) meget mere fleksibel! For hvorfor skal regler egentlig være ens fra spil til spil – hvis man kan få sjov ud af at variere dem? Altså, man skal selvfølgelig helst være enige om reglerne inden man starter 🎬.

Derfor har vi her på DogsHit.dk også skrevet alle de ideer til regler – tilvalgsregler og alternative regler – som vi har erbejdet med under udviklinen af brætspillet. Vi har valgt at holde De Originale DogsHit Regler så simple som muligt – og i stedet krydre og lægge op til, at man selv kan tilvælge de Alternative Regler, man synes er sjove. Det giver også spillet lidt afveksling og overraskelser.

Vi kan især anbefale: Rokade-reglen, Lige og Ulige-reglen og … ja, gå på jagt efter de regler, du og familien synes giver sjov og spænding. Hygge, smil og grin skal der til i vores travle hverdag!

Der er også flere tilvalgsregler, som kombinerer DogsHit med nogle af de klassiske kortspil. Dem kan I også prøve af, fx DogsHit Snyd og DogsHit 11:30.

Alle tilvalgsregler kan ikke kobles på – på én gang – men mange af reglerne kan sagtens kombineres med stor fornøjelse.

Men hvordan bliver man nu lige enige om, hvilke tilvalgsregler, man skal spille med? Se, det er heldigvis ganske enkelt at svare på! Brug DogsHit Roulette-funktionen – den finder du her: https://dogshit.dk/dogshit-roulette

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik