Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 1006
Stacks Image 1008
Stacks Image 1010
Stacks Image 1093
Tilvalgsregler ⭐️⭐️⭐️⭐️

Alternative Point·Regler til DogsHit Turnering

| |

En anden måde at spille med point på i Dogshit, og som er lidt mere enkel end de Originale DogsHit Turnerings·regler, er efter følgende regler:

  • Spiller med 1. brik i mål får 6 point
  • Øvrige får 1 point, når en af deres brikker kommer i mål
  • Første spiller, som får to brikker i mål får 6 point
  • Anden spiller, som får to brikker i mål, får 4 point
  • Tredie spiller, som får to brikker i mål, får 2 point

Hvis en spiller både får 1. og 2. brik i mål – og dermed også får begge sine brikker i mål først, så får spilleren 6+1+6 point = 13 point, som er max for en runde.

Den samlede vinder af DogsHit, er den, som har scoret flest point i runden. Ved turnering skrives point ned, og man kan enten bruge point-blokken eller aftale et antal runder, man skal spille. Eller man kan aftale et antal point, man skal nå, for at vinde.

Minus·Point-reglen
I kan evt. koble ovenstående regler sammen med Minus·Point-reglen (som er beskrevet i en af de andre tilvalgsregler på www.DogsHit.dk/blog, men også kort beskrevet herunder:

Minus÷Point-reglen går i sin enkelthed ud på, at hvis en spiller taber og endnu ikke har fået enten sin Hund og/eller Hundelufter i spil, dvs stadig står på HJEM-feltet, får minuspoint for den eller de brikker, som ikke er nået i mål, dvs. ind i PARK’en.

÷ 1 point: Hundelufter (stadig på HJEM-feltet)
÷ 2 point: Hund (stadig på HJEM-feltet)
÷ 3 point: Hundelufter + Hund (stadig på HJEM-feltet)

Minus÷reglen giver et de to tilbageværende spillere, som stadig kæmper om ikke at blive sidst, et ekstra incitament til at få brikkerne hurtigst muligt i spil for ikke at tabe omgangen alt for stort – om omvendt – ekstra motivation til at slå den anden spille hjem!

Husk – i DogsHit kan I selv vælge regler til og fra. Det er med at gøre spillet varierende og afvekslende på 'den lange bane'.

God DogsHit-kamp 😊.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik