Udsalg
Forårspris kr. 100,-
Klik & køb
Stacks Image 913_44
Stacks Image 27
Stacks Image 913_29
Stacks Image 31
Tilvalgsregler ⭐️⭐️⭐️

1'er reglen (keep going)

1'er-reglen (keep going) fungerer lidt på samme måde som terningespillet 10.000 eller 'kaste gris', som du måske kender. I de to spil må man kaste, score point og fortsætte – så længe man scorer point. Scorer man ikke point, så mister man dem man har samlet i løbet af omgangen. Taktikken går ud på at vide, hvornår man skal stoppe.

Men der er selvfølgelig et twist i DogsHit i forhold til 10.000 og 'kaste gris'!

I DogsHit må en spiller blive ved med at slå og flytte sine brikker rundt på brættet (keep going), sålænge spilleren ikke slår en eller to 1'ere eller bliver slået hjem.

Hvis en spiller slår en 1'er i sit kast, må spilleren først flytte den ene af sine brikker (Hund el. Hundelufter) terningernes øjne, og skal dernæst flytte en af sine to brikker tilbage til sit hjemfelt (HOME), fordi 1'ere altid sender en brik hjem!

Brikkerne flyttes altså aldrig 1 felt frem, men bliver på grund af 1'eren slået hjem.

Hvis man har slået en 1'er og kun har én brik at flytte med … altså én brik i spil, fx hvis den anden brik står på hjemfeltet HOME eller er kommet i sikkerhed i PARK'en, så flytter man først den anden ternings øjne – og bliver herefter slået hjem (på grund af 1'eren). Men man kan undervejs godt slå andre spillere hjem!

Hvis man slår to 1'ere, så bliver de brikker (Hund eller Hundelufter), som er i spil, slået hjem.

Men … en spiller må også vælge at stoppe og giver terningene videre til næste spiller, fx hvis spillern har poisitioneret sig strategisk godt og kan se et fordel i ikke at kaste terningerne igen.
Vinderen er den, som kommer først i mål med begge sine brikker. Taberen er den, som kommer sidst – se de Originale DogsHit-regler.

Fordi man må bliver ved med at flytte sine brikker, så længe man ikke slået en 1'er, så er der virkelig tempo på brætspillet, som tidmæssigt forkortes med med en hel del minutter. Reglen er altså perfekt til at speede DogsHit op med.

So … keep going.

Eftermiddags·hygge
Hygge i sengen
Pause·hygge
Vand·resistent
Stacks Image 941
Socialt samvær
Hygge på bænken
Hygge med venner
Taberen henter slik